Sajtos kenyérszuflé hozzávalók:

200 g tömlőtúró vagy morzsolt sajt

12 szelet kenyér

1/2l tej

100 g vaj

2-3 kanál tejföl

egy csésze reszelt sajt

2 tojás

50 g vaj kenésre

Sajtos kenyérszuflé elkészítése:

Egy tojást keverjünk össze fél liter tejjel, majd áztassuk bele a kenyérszeleteket. Egy zárható üvegtálat vajazzunk ki, és rakjuk bele a kenyeret, tegyünk rá egy sor túrót majd egy sor kenyeret.

A rétegek közé tegyünk vajkockákat és reszelt sajtot. A tejfölbe keverjünk egy tojást és egy kevés tejet, majd öntsük a kenyérre. Süssük egy fél órát a sütőben.

Tálaljuk az üvegtálban, amiben sült.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc