Sajtos kolbász grillen hozzávalók:

kolbász

sajt

császárszalonna

mustár

Sajtos kolbász grillen elkészítése:

Előszöris felforrósítjuk a grillrácsot. Átlósan megvágjuk  a kolbászt, azonban nem túl mélyen.

A „vágásokat” megtöltjük sajt csíkocskákkal, majd a kolbászokat szalonna szeletkékbe tekerjük.

Fogpiszkálóval átszúrjuk, hogy ne bomoljanak ki.

A forró grillen 5 percig, mindkét oldalán pirosra sütjük.

Tökéletes egy szabadban megszervezett piknikezés alkalmával. Megsüthetjük a fentebb említett módon, vagy akár alufóliával bevonva.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc