Sárgabarack krémleves hozzávalók:
50 dkg magozott sárgabarack
10 dkg cukor (vagy ennek megfelelőmennyiségű édesítőszer)
1 csipetnyi fahéj
2,5 dl főzőtejszín
½ csomag vaníliás pudingpor
Sárgabarack krémleves elkészítése:
A sárgabarackot összedaraboljuk és feltesszük főni. Annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, addig főzzük,míg a barack jó puha nem lesz.
Ezután botmixerrel összeturmixoljuk.
A tejszínt csomómentesre keverjük és hozzáadjuk a pürésített sárgabarackhoz, majd felfőzzük.
A sárgabarck krémlevest hűtve tálaljuk. Ízlés szerint díszíthetjük barack szeletekkel, tejszínhabbal, mentalevéllel.
0 hozzászólás