Sárgabarack krémleves hozzávalók:

50 dkg magozott sárgabarack

10 dkg cukor (vagy ennek megfelelőmennyiségű édesítőszer)

1 csipetnyi fahéj

2,5 dl főzőtejszín

½ csomag vaníliás pudingpor

Sárgabarack krémleves elkészítése:

A sárgabarackot összedaraboljuk és feltesszük főni. Annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, addig főzzük,míg a barack jó puha nem lesz.

Ezután botmixerrel összeturmixoljuk.

A tejszínt csomómentesre keverjük és hozzáadjuk a pürésített sárgabarackhoz, majd felfőzzük.

A sárgabarck krémlevest hűtve tálaljuk. Ízlés szerint díszíthetjük barack szeletekkel, tejszínhabbal, mentalevéllel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 35 perc