Savanyított zöldségleves hozzávalók:

hagyma

sárgarépa

káposzta

paprika (csípős is)

1 szál füstölt kolbász (bármilyen finom füstölt dolog is megfelel)

tök

zöldpaszuly

krumpli

káposztalé

csombor

só, bors

Savanyított zöldségleves elkészítése:

A hagymát, sárgarépát, káposztát, paprikát, valamint a füstölt kolbászt együtt megpároljuk.

Hozzáadjuk a tököt, a zöldpaszulyt és a krumplit (ha van zöld borső az is jó).

Addig főzzük amíg minden megpuhul, fűszerezzük csomborral, szükség szerint pedig sóval és borssal.

A végén zöldpetrezselymet teszünk hozzá és káposztalével savanyítjuk.

Ezt a receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc