Savanyú Padis leves hozzávalók:

½ kg friss gomba

1 köteg zöldfűszer

1,5 liter tej

400 gr tejföl

½ liter víz

2 tojás

só, szemes bors

1 babérlevél

2 szál csombor

10-12 fokhagymacikk

1 csípős paprika

1 paradicsompaprika

korpacibere

Savanyú Padis leves elkészítése:

Aprítsd fel a zöldfűszereket, majd tedd fel főni a megtisztított és felszeletelt gombával, a felkockázott paradicsompaprikával, illetve a csípős paprikával együtt.

30 percen belül add hozzá a tejet, a tört fokhagymát, valamint a fűszereket; hagyd főni alacsony lángon még 30 percig.

A felvert tojásokat, a tejfölt és a ciberét csak akkor teszed bele, amikor készen van.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc