Savanyú uborka hússal hozzávalók:

600 g marhahús

disznóhús

kos hús vagy kacsa

6 nagyobb savanyú uborka

1 kanál liszt

4-5 fej hagyma

fűszerek

7-8 paradicsom vagy 4-5 kanál sűrített paradicsom

Savanyú uborka hússal elkészítése:

Kockázd fel a húst és párold meg egy kevés vízben és zsiradékban a hagymával (vagy főzd meg ha öreg volt az állat). Add hozzá a felszeletelt uborkát és a paradicsomot vagy sűrített paradicsomot. Öntsd fel vízzel és hagyd főni.

Amikor a hús elkészült, keverd bele a hideg vízzel és a fűszerekkel kikevert lisztet. Hagyd hogy elfeje a levét és tálald aprított petrezselyemmel és paradicsomlével. Ha az uborka túl sós, áztasd be előtte.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc