Sertés- és birkahúsos szuflé hozzávalók:
125 g sertéshús
375 g birkahús
só
5 tojás
75-100 g kenyér
gomba
3 evőkanál paradicsompüré
3 evőkanál tejföl
2 evőkanál reszelt sajt
Sertés- és birkahúsos szuflé elkészítése:
A darabokra vágott húst keverd jól össze sóval, borssal, tojással, tejben áztatott kenyérrel és apróra vágott gombával. Kivajazott tepsiben, 40 percig tedd sütőbe.
A főtt tojásokat szeleteld fel, és helyezd el a puding tetején, mikor majdnem kész. A tejfölből, paradicsompüréből és reszelt sajtból készíts pikáns szószt.
Öntsd rá a pudingra. Még 10 percig hagyd a sütőben.
Forrón tálald, salátával vagy savanyúsággal.
0 hozzászólás