Sertés- és birkahúsos szuflé hozzávalók:

125 g sertéshús

375 g birkahús

5 tojás

75-100 g kenyér

gomba

3 evőkanál paradicsompüré

3 evőkanál tejföl

2 evőkanál reszelt sajt

Sertés- és birkahúsos szuflé elkészítése:

A darabokra vágott húst keverd jól össze sóval, borssal, tojással, tejben áztatott kenyérrel és apróra vágott gombával. Kivajazott tepsiben, 40 percig tedd sütőbe.

A főtt tojásokat szeleteld fel, és helyezd el a puding tetején, mikor majdnem kész. A tejfölből, paradicsompüréből és reszelt sajtból készíts pikáns szószt.

Öntsd rá a pudingra. Még 10 percig hagyd a sütőben.

Forrón tálald, salátával vagy savanyúsággal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc