Sertéshús almás-zelleres salátával hozzávalók:

szőlő – 20 dkg

alma – 20 dkg

zeller – 20 dkg

majonéz – 4 evőkanál

mustár – 4 teáskanál

sertéshús – 50 dkg

só, bors – 1 csipet

darált dió – 2 maréknyi

Sertéshús almás-zelleres salátával elkészítése:

A sertéshúst kockára vágom, sózom, borsozom és félig megfőzöm, majd kevés zsiradékban megpirítom. Közben az almát és a zellert megtisztítom, vékony csíkokra lereszelem. A szőlőt leszemezem vagy én most befőttel készítettem. A majonézből és a mustárból öntetet készítek.

Az öntettel lecsurgatom a gyümölcs-zöldség egyveleget, megszórom a darált dióval és a hússal tálalom.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc