Sertéskaraj mustármártással hozzávalók:

2 szelet karaj

1 evőkanál olaj

Mártás

1 evőkanál vaj

4 evőkanál tejszín

1 evőkanál dijoni mustár

1 evőkanál citromlé

só, bors

Köret

petrezselyemzöld

mini paradicsom

Sertéskaraj mustármártással elkészítése:

A karaj széleit vagdossuk be, klopfoljuk ki kissé, sózzuk, borsozzuk.

Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, jól süssük át a húst, majd tegyük tányérra.

Töröljük ki a maradék olajat a serpenyőből, tegyük bele ezúttal a mártás hozzávalóit. Amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk.

Ha kész, öntsük rá a hússzeletekre és körítsük a petrezselyemzölddel és a paradicsomokkal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc