Sonka- és kolbászfalatok nyárson hozzávalók:

40 dkg félkövér házi sonka vagy füstölt tarja

20 dkg házi kolbász

8 közepes vöröshagyma

4 piros színű zöldpaprika

2-3 evőkanál olaj

Sonka- és kolbászfalatok nyárson elkészítése:

A sonkát vagy tarját 2-4 cm-es kockákra, a kolbászt 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A paprikát felkockázzuk, a tisztított hagyma egy részét félbe, a többit negyedekre vágjuk és megsózzuk.

Az előkészített alapanyagokat váltakozva nyársra húzzuk úgy, hogy a két végére fél-fél vöröshagyma kerüljön.

Faszénparázs fölött – gyakori forgatás mellett – szép színesre sütjük.

Ha sütés közben túlzottan kiszáradna, kenjük meg olajjal.

sonka- és kolbászfalatok nyárson receptet Alice ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc