Sonkás makaróni szuflé hozzávalók:

250 g tészta

2 evőkanál zsír

1 pohár tejföl

200 g sonka

só, bors

2 tojás

kevés vaj és zsemlemorzsa

Sonkás makaróni szuflé elkészítése:

Főzzük meg a tésztát, öblítsük le hideg vízzel, majd hagyjuk lecsöpögni.

Verjünk habot  a tojásokból, majd keverjük el óvatosan a többi hozzávalóval: tésztával, felforrósított zsírral, kis kockákra vágott sonkával, tejföllel, sóval és borssal.

Keverjük jól össze, majd öntsük kivajazott és zsemlemorzsával megszórt tepsibe, és tegyük sütőbe, míg a tészta a felszínén megpirul.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 25 perc