Sonkás szűzérmék hozzávalók:

25-30 dkg sertés szűzpecsenye

25 dkg főtt füstölt sonka vagy tarja

mokkáskanálnyi zsálya

só, bors

liszt a bundához

Sonkás szűzérmék elkészítése:

A szűzpecsenyét és a sonkát/tarját kis érmékre vágjuk.

Sózzuk, borsozzuk és meghintjük zsályával. Egy szelet szűzérmére ráteszünk egy szelet sonkát és fogvájóval megtűzzük. Lisztbe forgatjuk és a 180 fokra felhevített olajban 1-2 perc alatt kisütjük.

A sonkás szűzérméket almás tormamártással és burgonyapürével kínáljuk. Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc