Sonkás vagy parizeres palacsinta hozzávalók:

1 tojásfehérje
1 kiskanál liszt
1 dkg margarin
szódavíz
15 dkg sovány sonka vagy parizer

Sonkás vagy parizeres palacsinta elkészítése:

A sonkát vagy a parizert vágd fel apró darabokra, majd a liszthez keverj 1-2 kanál szódavizet, és jól felvert tojásfehérjét.
Sűrűbb palacsinta masszát készíts, mint általában, amit aztán egy forró, margarinnal kikent serpenyőben megsütsz.
A masszához még lehet vágott petrezselymet vagy kaprot is tenni.

Tálalás előtt a palacsintákat be lehet locsolni paradicsomlével.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 35 perc