Sonkatekercs hozzávalók:

8 szelet gépsonka

20 dkg krémsajt

10 dkg ecetes torma

1 nagy reszelt alma

só, bors

1 fej saláta

Sonkatekercs elkészítése:

A krémsajtot habosra keverjük a tormával és az almával, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Egy hosszúkás vagy kerek tálat kirakunk a lecsorgatott salátalevelekkel és elhelyezzük rajta a fenti töltelékkel töltött sonkatekercseket.

Ügyeljünk arra, hogy a tekercs végére és a tetejére jusson egy-egy nyomózsákból kinyomott rózsa.

Díszíthetjük ecetes uborkával, paradicsomkarikával, nyers uborkával, tojáskarikával.

Jól behűtve tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc