Spagetti gombás-padlizsános raguval hozzávalók:

1 nagy padlizsán

20 dkg gomba

1 fej hagyma

bors

kakukkfű

olívaolaj

1 csomag spagetti tészta

reszelt sajt

Spagetti gombás-padlizsános raguval elkészítése:

A gombás-padlizsános ragus spagettihez a tésztát sós vízben kifzőzük, leszűrjük, jól lecsepegtetjük. Közben elkészítjük a ragut.

A hagymát finomra vágjuk, üvegesre pirítjuk az olívaolajon.Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát.

Barnulásig pirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél 10-15 perc alatt puhára pároljuk.

Ha a ragu elkészült, a tányérokba osztott tésztára halmozzuk, tetejét reszelt sajttal megszórjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc