Spenóttal töltött gombafejek hozzávalók:

egy doboz (500 g) gomba

1 nagyobb fej hagyma

2 gerezd foghagyma

aprított, forrázott spenót

egy paradicsom

sajt és fűszerek

Spenóttal töltött gombafejek elkészítése:

Párold meg a felaprított hagymát, az áttört foghagymát és az apróra vágott gombaszárakat egy kevés olajon, add hozzá a felkockázott (hámozott) paradicsomot és a spenótot. Fűszerezd ízlés szerint  és hagyd párolódni, amíg elfogy alóla a lé.

Töltsd meg a gombafejeket ezzel a töltelékkel és tedd őket sütőpapírral kibélelt tepsibe.

Reszeld le sajttal és süsd a töltött gombákat pirosra a sütőben.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc