Strasbourgi pizza hozzávalók:

150 g natúr krémsajt

saláta vagy hal fűszerkeverék

1 kis fej vöröshagyma

1 szelet húsos szalonna

4 evőkanál ementáli sajt

1 evőkanál petrezselyemzöld

1 nagy vagy 2 kicsi kész pizzalap

Strasbourgi pizza elkészítése:

A strasbourgi pizzához a sütőt 200°C-ra előmelegítjük.

A natúr krémsajthoz egy kevés saláta vagy hal fűszerkeveréket adunk.

A hagymát finomra, a szalonnát kis kockákra vágjuk.

A krémsajtot a pizzalap(ok)ra kenjük, megszórjuk a hagymával és a szalonnával, a finomra vágott petrezselyemmel és a reszelt ementáli sajttal.

A forró sütőbe toljuk, készre sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc