Süllőből (tőkehalból) készült fasírt hozzávalók:

150 g darált

főtt halhús (süllő vagy tőkehal)

1 szelet kenyér

1 evőkanál főtt rizs

1/4 tojás

2 burgonya

10 g vaj

zöldfűszerek

2 szelet cékla

1/2 paradicsom

Süllőből (tőkehalból) készült fasírt elkészítése:

Főzd meg a halat, távolítsd el a csontokat, majd daráld le a húst az áztatott és leszűrt kenyérrel. Keverd el a főtt rizzsel, tojással, sóval, amíg össze nem áll. Formálj kis gombócokat, és főzd gőzfürdőben 15-20 percig, majd szórd meg vajjal és zöldfűszerekkel.

Szolgálj fel főtt burgonyaszeletekből, céklából és paradicsomból készült salátát a fasírt mellé.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc