Sült bifsztek hozzávalók:

250 g disznóhús

250 g marhahús (tehén)

1 tojás

1 kanál morzsa

1 kanál liszt

1 csésze tej

őrölt bors

1 kiskanál mustár

1 csésze olaj

Sült bifsztek elkészítése:

Takarítsd meg a húst, mosd meg és daráld le.

Mély edényben keverd össze a tejjel, a tojással, a mustárral és a morzsával.

Sózd, borsozd ízlés szerint, majd gyúrd jól össze.

A masszából készíts nagyobb bifszteket, hempergesd meg lisztben és forró olajban süsd 5-5 percet mindkét oldalát.

Forrón fogyasztandó, zöldséggel vagy salátával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc