Sült fagylalt hozzávalók:

12 gombóc fagylalt: vanília, puncs, csoki

6 tojás fehérje

1 kiskanál citromlé

kevés barackíz

diónyi vaj

1 kiskanál rétesliszt

Sült fagylalt elkészítése:

A tojásfehérjét a cseppnyi citromlével keményre fel kell verni.

Lapos sütőt vajjal kikenünk, rétesliszttel megszórunk, erre helyezzük négy nagyméretű pöttyként a tojáshab felét.

A habfészekre kanalazzuk a fagyit, majd a maradék habbal a fészket befedjük.

Közepesen forró sütőben barnára sütjük, sütés után baracklekvárral díszítjük.

Ha ügyesek vagyunk, a fagylalt meg sem olvad, ha nem vagyunk ügyesek, az is elég látványos.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc