Sült kecskesajt málnalekvárral hozzávalók:
kecskesajt szeletek
egy kevés olívaolaj
só
bors
A málnalekvárhoz:
200 g friss vagy fagyasztott málna
1 fej kisebb hagyma
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál cukor
3 evőkanál málnaecet
Sült kecskesajt málnalekvárral elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, olívaolajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a cukrot és megpörköljük.
Ráöntjük a málnaecetet, valamint a málnát, és kis tűzön 10 percig sütjük. Sóval és borssal ízesítjük, majd hagyjuk kihűlni.
A sajtszeleteket megszórjuk olívaolajjal, majd a sütőbe a grill alá tesszük, és aranybarnára sütjük.
A málnát eperrel is helyettesíthetjük.
A sajtszeleteket a málnalekvárral tálaljuk. Kítűnő vegetáriánus egytálétel.
0 hozzászólás