Sült padlizsános burgonya hozzávalók:

1-2 padlizsán

2-3 fej hagyma

4-5 gerezd fokhagyma

1 köteg kapor

1 kg burgonya

Sült padlizsános burgonya elkészítése:

Mosd meg a padlizsánt, vágd fel kockákra vagy szeletekre, anélkül, hogy héjától megtisztítanád.

Pirítsd meg forró olajban, majd csepegtesd le róla a felesleges olajat.

Vágd apróra a hagymát, és párold meg.

Amikor a hagyma megüvegesedett, add hozzá a kockákra vágott burgonyát, a tört fokhagymát és a padlizsánt.

Süsd közepes hőfokon.

Végül fűszerezd apróra vágott kaporral.

Szolgáld fel friss salátával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc