Sült paprika fehér mártásban hozzávalók:

1 kg húsos paprika

fehér mártás

7,5 deka vaj vagy margarin

6 deka liszt

5 dl tej

10 deka feta sajt

citromsó

apróra vágott kapor vagy petrezselyem

5-10 deka sós túró vagy sajt

Sült paprika fehér mártásban elkészítése:

A paprikákat süsd meg, majd tisztítsd meg őket.

Ezután vágd szeletekre és helyezd egy kivajazott edénybe.

Készítsd el a fehér mártást, melyet nem kell sózni, mivel a paprika eleget szívott magába, amikor sütés után megsóztad.

Savanyítsd és ízesítsd a felaprított kaporral vagy petrezselyemzölddel, majd öntsd rá a paprikára és szórd meg a reszelt sajttal.

Tálalás előtt 10 perccel, tedd pár percre a sütőbe.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc