Sült paprikás borjú csorba hozzávalók:

borjúhús
200 g borjú comb
3-4 paprika
1 hagyma
1 sárgarépa
1 pasztinák
¼ zeller
2-3 burgonya
1 csokor petrezselyem
500 ml korpacibere
3-4 kozerv paradicsom saját levében

Sült paprikás borjú csorba elkészítése:

Megtisztítjuk a húst és addig főzzük, míg kezd leválni a csontról. Kivesszük és kicsontozzuk, majd a levét leszűrjük és ujból odatesszük főni. Hozzáadjuk a kockákra vágott zöldséget és egy kevés paprikát. 25 percig főzzük. Hozzáadjuk a húst, a maradék kockára vágott paprikát és a felvágott paradicsomot, majd további 15 percig főzzük. Hozzáadjuk a korpaciberét, ízlés szerint megfűszerezzük és hozzáadjuk a petrezselymet.

A levest tejföllel és csípőspaprikával tálaljuk.
A sült paprikás borjú csorba receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc