Sült paprikás krémleves hozzávalók:

4 paprika

1 megfelelő hagyma

4 gerezd fokhagyma

2 l zöldség leves

olívaolaj

pirospaprika

Sült paprikás krémleves elkészítése:

A paprikákat tepsiben megsütjük és miután kész vannak hagyjuk egy kicsit kihűlni, hogy meg tudjuk őket pucolni.

Az apróra vágott hagymát és fokhagymát forró olajban megsütjük sóval, borssal, szárított petrezselyemmel és egy csésze zöldség levessel.

Miután lefőtt a leve, hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, a megmaradt zöldség levest és a levet amit a paprika eresztett sütés közben.

Lefedjük, majd fél órát hagyjuk forrni lassú tüzön.

Turmixgéppel összeturmixoljuk majd izlés szerint teszünk még hozzá sót és borsot.

Melegen vagy hidegen tálaljuk apróra vágott zöldekkel.

A receptet Guvi javasolta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc