Sült rombuszhal fokhagymával hozzávalók:

rombuszhal

fokhagyma

citrom

vaj

zöldfűszer

Sült rombuszhal fokhagymával elkészítése:

Két nagy rombuszhalat megmosunk és megtörlünk, meglocsoljuk egy kanál citromlével. Öt percig hagyjuk pácolódni.

Megszórjuk sóval, borssal és lisztbe forgatjuk.

Megpucolunk 5 cikk fokhagymát és mepirítjuk 2 kanál vajban.

Kivesszük és melegen tartjuk.
A rombuszhalakat is mindkét oldalukon megsütjük 4-5 percig, majd lefödjük és melegen tartjuk. Hozzáadjuk a 2 kanálnyi vegyes zöldfűszert.

Ráöntünk 4 kanál hallevest, főni tesszük, sózzuk, borsozzuk.

A rombuszhalakat szósszal, fokhagymával és héjában főtt friss krumplival tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc