Sült sertéshús tepsis burgonyával hozzávalók:

Sült burgonya (4 személyre)
6-7 burgonya
1/2 teáskanál pirospaprika
1/2 teáskanál petrezselyem
csipetnyi kakukkfű
2 evőkanál olaj

bors

Sertéshús
1/2 kg sertéshús, vékony darabokra vágva
1/2 teáskanál gyömbér
2 gerezd fokhagyma, összezúzva
2 evőkanál szójaszósz
1 maroknyi babcsíra
2 tojás
só, bors

Sült sertéshús tepsis burgonyával elkészítése:

Hámozd meg a burgonyát, és vágd megfelelő darabokra. Keverd össze az olajat a fűszerekkel, majd öntsd a burgonyára. Süsd meg sütőben 40-45 perc alatt. Az első 15 perc után fordítsd meg.

Süsd meg a húst wokban. Add hozzá a babcsírát és a szójaszószt. Süsd együtt pár percig, majd add hozzá a fűszereket és a tojásokat. Addig kevergesd, amíg a tojás kész nem lesz.

Salátával tálald, amelyet a következőkből készíts: saláta, paradicsom, póréhagyma, szeletelt sárgarépa, avokádó, fenyőmag. Öntetnek használj olívaolajat és balzsamecetet. Jó étvágyat!

A receptet pansy ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc