Svájci bifsztek hozzávalók:

6 szelet marhahátszín

só, őrölt bors

1 csésze olaj

fokhagyma

1 pohár fehér bor

fél citrom

1 tojás

Svájci bifsztek elkészítése:

A hátszín szeleteket tojásba majd pedig lisztbe forgatjuk és forró olajban mindkét oldalát három percig sütjük. Az olajban tartjuk és egy pohár fehér bort öntünk rá. Ehhez a szószhoz hozzátesszük a fél citrom levét, a sót és az apróra vágott fokhagymát.

Fedő alatt negyed óráig főzzük.

Ezután a bifsztek szeleteket egy tálcára, a zöldség köret mellé kivesszük és a készített szósszal leöntjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc