Szélesmetélt szardellás vajjal hozzávalók:

50 dkg szélesmetélt

4 sós szardellafilé

2 evőkanál vaj

1 evőkanál kapribogyó

1/2 csomag zöldpetrezselyem

Szélesmetélt szardellás vajjal elkészítése:

A tésztát sós vízben kifőzzük, jól lecsepegtetjük.

Közben a szardellafiéket langyos vízben leöblítjük, lecsepegtetjük és finomra összevágjuk.

A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a szardellát, és addig keverjük, míg egy krémes masszát nem kapunk.

A szardellás vajat a tésztához keverjük.

Tányérokra osztjuk, tetejét megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel és kapribogyóval.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc