Szójás hidegszendvics hozzávalók:

szójafelvágott

kenyér

vaj

kemény tojás ízlés szerint

saláta ízlés szerint

Szójás hidegszendvics elkészítése:

A szójás hidegszendvicshez 1–2 nappal korábban készítsünk egy adag szójafelvágottat, és tegyük a hűtőbe érlelődni. Friss szendvicskenyeret szeleteljünk fel, majd kenjük meg előzőleg habosra kevert szobahőmérsékletű vajjal, és borítsuk be vékony szeletekre vágott szójafelvágottal. Végül fedjük be felszeletelt kemény tojással.

Nyáron zöldhagymával vagy zöldpaprikával, télen pedig savanyított gyöngyhagymával, illetve uborkával tálaljuk. Hidegen, felmelegítés nélkül fogyasszuk. Hűtőszekrényben tároljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 10 perc