Szószos gomba hozzávalók:

1 kg gomba

1 nagy pohár tej

100 g olaj

só, bors

fokhagyma

egy kanál liszt

tejföl ízlés szerint

Szószos gomba elkészítése:

Mosd meg, pucold meg és vágd fel vékony szeletekre a gombát.

Párold 100 g olajban vagy vajban körülbelül 5 percig, majd fedd le az edényt és önts hozzá néha egy kevés vizet, amíg a gomba meg nem fő (20 perc).

Amikor készen vannak, adj hozzá egy kanál lisztet, egy nagy pohár tejet, sót, borsot ízlés szerint, fokhagymát, és hagyd főni addig, amíg az étel meg nem dagad.

Tálalhatod tejföllel leöntött puliszkával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc