Tárkonyos csorba leves hozzávalók:

1 kg füstölt disznócsülök vagy gerinc

1 hagyma

1 kanál rizs

1 köteg tárkony

2 kanál tejföl

1 tojás sárgája

1 kanál ecet

Tárkonyos csorba leves elkészítése:

A csülköt megmossuk, és főni tesszük az apróra vágott hagymával. Ha elkezdett főni, leszedjük a habját. Amikor a hús már majdnem puhára főtt, hozzáadjuk a megtisztított és megmosott rizset, majd ha a rizs is megfőtt, beletesszük az apróra vágott tárkonyt. Egy kis tálba elkeverjük a tojás sárgát az ecetettel, tejföllel, majd a forró levesbe öntjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc