Tavaszi csorba hozzávalók:

6 szál zöldhagyma

1 szál zöld fokhagyma

4 csokor laboda

2 csokor stevia

spenót

egy kanál rizs

2 burgonya

egy kanál sűrített paradicsom

egy csésze korpacibere

egy csokor kapor

petrezselyem

leostyán

só, szemes bors

Tavaszi csorba elkészítése:

Takarítsd meg a zöldségeket és mosd meg jól mindegyiket.

A felaprított hagymát és fokhagymát, a több léből átmosott rizst valamint a meghámozott, megmosott és felkockázott burgonyát tedd fel főni 2 liter vízbe.

Amikor már majdnem megfőttek, tedd bele a többi zöldséget is a sűrített paradicsommal, a sóval és a borssal.

Miután minden megfőtt, öntsd hozzá a korpaciberét és hagyd még pár percet főni.

Tálaláskor szórd meg a tavaszi zöldség levest őrölt fűszerekkel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc