Tavaszi csorba hozzávalók:
6 szál zöldhagyma
1 szál zöld fokhagyma
4 csokor laboda
2 csokor stevia
spenót
egy kanál rizs
2 burgonya
egy kanál sűrített paradicsom
egy csésze korpacibere
egy csokor kapor
petrezselyem
leostyán
só, szemes bors
Tavaszi csorba elkészítése:
Takarítsd meg a zöldségeket és mosd meg jól mindegyiket.
A felaprított hagymát és fokhagymát, a több léből átmosott rizst valamint a meghámozott, megmosott és felkockázott burgonyát tedd fel főni 2 liter vízbe.
Amikor már majdnem megfőttek, tedd bele a többi zöldséget is a sűrített paradicsommal, a sóval és a borssal.
Miután minden megfőtt, öntsd hozzá a korpaciberét és hagyd még pár percet főni.
Tálaláskor szórd meg a tavaszi zöldség levest őrölt fűszerekkel.
0 hozzászólás