Tejben sült sárgarépa hozzávalók:

50 dkg sárgarépa

5 dkg margarin

fél csokor petrezselyem

néhány szál snidling

2 dl tej

1 kávéskanál só

késhegynyi őrölt bors

Tejben sült sárgarépa elkészítése:

A sárgarépákat megtisztítom majd karikára vágom.

Egy peremes tűzálló tálat margarinnal kikenek.

A répát beleterítem, a maradék margarint a tetejére morzsolom.

A zöldfűszereket finomra aprítom, és a tejbe keverem, megsózom, megborsozom majd a répára öntöm.

A tűzálló tálat alufóliával letakarom, majd kis fokozaton (kis lánggal) kb.40 percig párolom.

Akkor jó, ha a répa kicsit ropogós marad és a tejet mind beitta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc