Tejfölös csirkemell hozzávalók:

2 db csirkemellfilé

20 dkg gomba

2 dl tejföl

1 fej vöröshagyma

1 kanál liszt

1 dl olaj

só, bors

1 kávéskanál pirospaprika

Tejfölös csirkemell elkészítése:

A tejfölös csirkemellhez forró olajban megpirítjuk az összevágott hagymát és rádobjuk a csíkokra vágott húst.

Fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a darabolt gombát, sót, borsot, pirospaprikát és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Befedve puhára pároljuk.

Közben 1 kanál lisztet és tejfölt jól elkavarjuk, majd a húsra öntjük és felforraljuk, hogy besűrűsödjön.

A tejfölös csirkemellet vágott petrezselyemzölddel díszítjük, kifőtt tésztával tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc