Tejfölös-kapros gomba hozzávalók:

1 kg kisebb gomba

1 citrom leve

vaj

tejföl

1 csipet liszt

kapor

Tejfölös-kapros gomba elkészítése:

Érdemes kisebb, friss és kemény húsú gombákat választani. Tisztítsd meg, törd le a szárát, és a nagyobbakat vágd kisebb darabokra. Egy edénybe tegyél hideg vizet, 1 citrom levét és egy csipet sót, majd dobd bele a gombákat.

Kis idő múlva vedd ki, majd párold meg vajban őket. Miután elkészültek, adj hozzá sóval és egy csipet liszttel elkevert tejfölt, és hagyd alacsony lángon, amíg megint főni nem kezd.

Tálalás előtt szórd meg apróra vágott friss kaporral.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc