Tejfölös mártásos gomba hozzávalók:

16-20 nagyobb gomba

150 g tejföl

2 tojássárgája

100 g vaj

1/2 citrom

só, bors

Tejfölös mártásos gomba elkészítése:

Tisztítsd meg a gombát, mosd meg, vágd le a szárát, majd sózd meg. Helyezd egy kivajazott tepsibe.

Sütőben süsd 20 percig, majd ha kivetted, öntsd le tejföllel vagy a következő tejfölös mártással: vízfürdő fölött verd fel a vajat tojássárgájával és tejföllel. Adj hozzá sót, borsot és citromlét.

Én reszeltem rá sajtot is, de enélkül is tökéletes.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc