Tejfölös-sajtos halszuflé hozzávalók:

1 kg hal

3 tojás

3 kanál tejföl

3 kanál reszelt sajt

1 kanál liszt

75 g vaj

só, bors

Tejfölös-sajtos halszuflé elkészítése:

Kenj ki egy tepsit vajjal, majd törd bele a tojásokat (akárcsak rántotta készítésekor) és fűszerezd meg sóval, borssal. Pucold meg a halat, távolítsd el a csontokat, azután helyezd rá a húst a tojásokra.

Öntsd rá a liszttel és a reszelt sajttal összekevert tejfölt, a tetejére pedig a maradék vajat. Helyezd be a szuflét a sütőbe és hagyd, hogy megpiruljon.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc