Tejkaramellás piskótás krémes hozzávalók:
4 tojásból piskótalap
34×32-es ketté vágom
Krém hozzávalói:
2 csg vaníliás puding
7 dl tej
2 kanál cukor
1 vaníliás cukor
4 dl tejszín
3 dkg cukor
A tetejére:
10 dkg tejkaramella
Tejkaramellás piskótás krémes elkészítése:
A tésztalapt ketté vágom. A pudingot a leírtak alapján elkészítem, és az alsó lapra rákenem. A tejszínt a cukorral habbá verem és a kihűlt pudingos krémre rásimítom.
A másik lapot felkockázom még mielőtt a karamellás cukrot ráteszem.
A karamellt mikróban felolvasztom, simára keverem és a felkockázott lapra rákenem.
Amikor már megdermedt, kockánként a tejszínre teszem, és szeletelem az egészet.
Aki a karamellt szereti, ezt is szeretni fogja. 🙂
0 hozzászólás