Tejszínes csirkemell hozzávalók:

1/2 kg csirkemell filé

6 dl habtejszín

2 tasak gombakrémleves por (pirított zsemle kocka nélküli)

rizs

Tejszínes csirkemell elkészítése:

A tejszínes csirkemell elkészítését kezdjük azzal, hogy a húsfilét csíkokra vágom és megforgatom a gombakrémleves porban.

Egy jénai tálba egymással párhuzamosan belepakolom és leöntöm a tejszínnel úgy hogy egy ujjnyira ellepje, lefedem.

Előmelegített sütőben addig sütöm, amíg a tejszín a szélén megbarnul.

A tejszínes csirke mellé tökéletesen illik a rizs.

Fehérbort ajánlunk hozzá!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc