Tejszínes halszeletek hozzávalók:

4 szelet filézett tengeri hal

2 kávéskanál halfűszerkeverék

2 dl főzőtejszín

2 evőkanál olaj

1 db citrom

1 kg burgonya

kevés vaj

Tejszínes halszeletek elkészítése:

A tepsit kivajazom, a tejszínt összekeverem a 2 evőkanál olajjal, és a fűszerkeverékkel. A halszeleteket a tepsibe vagy tűzálló edénybe helyezem és ráöntöm a fűszeres tejszint.

Az edényt alufóliával betakarom és egy napra hűtőbe teszem, majd másnap előmelegített sütőbe pirosra sütöm. A halételt héjában sült hasábburgonyával tálalom, citromkarikával díszítem.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc