Tejszínes karalábé krémleves hozzávalók:

1 darabka vaj

1 nagy karalábé

3 sárgarépa

2 zöldségleves kocka

friss petrezselyem

1 dl tejszín

Tejszínes karalábé krémleves elkészítése:

A vajat megmelegítjük, hozzáadjuk a felaprított karalábét és a sárgarépát.

Felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a zöldségleves kockákat.

Együtt főzzük, míg minden megpuhul.

Hozzáteszünk egy maroknyi felaprított friss petrezselymet, hozzáöntjük a tejszínt.

Néhány percig együtt főzzük, majd ha kész turmixban pépesítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 0 perc