Tenger gyümölcsei rizzsel és zsenge tökkel hozzávalók:

200 g rizs

2 zsenge tök

4 paradicsom

1 hagyma

1 kaliforniai paprika

300 g vegyes tenger gyümölcsei

zöldpetrezselyem

só, bors, curry

50 g margarin

Tenger gyümölcsei rizzsel és zsenge tökkel elkészítése:

A rizst megmossuk, a tököt meghámozzuk és lereszeljük, a hagymát apróra vágjuk, a kaliforniai paprikát felcsíkozzuk, a paradicsomot felszeleteljük.

A rizst összekeverjük a tökkel, a tengergyümölcseivel, a hagymával, a paprikával és a petrezselyemmel.

Hozzáadjuk a margarint, a paradicsomot és a fűszereket.

Ráöntünk 600 ml vizet, és a sütőbe tesszük.

Addig sütjük, míg a rizs megpuhul, a végén erősebb tűzön megpirítjuk a tetejét.

 

Forrón tálaljuk.

A tengeri gyümölcs receptet Rebella ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc