Tenger gyümölcsei rizzsel és zsenge tökkel hozzávalók:
200 g rizs
2 zsenge tök
4 paradicsom
1 hagyma
1 kaliforniai paprika
300 g vegyes tenger gyümölcsei
zöldpetrezselyem
só, bors, curry
50 g margarin
Tenger gyümölcsei rizzsel és zsenge tökkel elkészítése:
A rizst megmossuk, a tököt meghámozzuk és lereszeljük, a hagymát apróra vágjuk, a kaliforniai paprikát felcsíkozzuk, a paradicsomot felszeleteljük.
A rizst összekeverjük a tökkel, a tengergyümölcseivel, a hagymával, a paprikával és a petrezselyemmel.
Hozzáadjuk a margarint, a paradicsomot és a fűszereket.
Ráöntünk 600 ml vizet, és a sütőbe tesszük.
Addig sütjük, míg a rizs megpuhul, a végén erősebb tűzön megpirítjuk a tetejét.
Forrón tálaljuk.
A tengeri gyümölcs receptet Rebella ajánlotta.
0 hozzászólás