Tengerkincse saláta kagylótésztával hozzávalók:
450 g kagylótészta
1 fej finomra vágott vöröshagyma
1 db apró kockára vágott zellerszár
225 g főtt apró garnélarák
225 g főtt rákhús
225 g főtt lazac
1 pohár majonéz
2 kiskanál bazsalikom
paradicsom
Tengerkincse saláta kagylótésztával elkészítése:
Egy edénybe vizet és sót teszünk, felforraljuk és megfőzzük benne a kagylótésztát.
Ha megfőtt, hideg víz alá tesszük, leöblítjük, majd lecsorgatjuk róla a vizet.
A tésztához keverjük a zöldségeket és a tengeri gyümölcsöket.
A tészta szószhoz vegyítjük a majonézt, a bazsalikomot és a paradicsomot, majd a tésztára öntjük és jól elkeverjük.
Ezt a tengeri gyümölcsös egytálételt forrón tálaljuk.
0 hozzászólás