Tepertő krém hozzávalók:

két szelet kenyérhez

4 kávéskanál őrölt tepertő

2 púpozott kávéskanál mustár

2 kávéskanál hagyma nagyon finomra összevágva

só, bors

a mennyiségek ízlés szerint változtathatók

Tepertő krém elkészítése:

A tepertőt megőrölöd, a hagymát nagyon apróra vágod.

A mustárt, sót, borsot jól összekavarod, majd belekavarod a tepertő egy részét, amíg jó egyenletes krémet kapsz, így apránként belekavarod a maradék tepertőt is, addig kavarva amíg jó habos nem lesz.

Ezt a legjobban mixerrel tudod elérni.

Kenyérre kenve kell fogyasztani.

Miután néhány órát állt a hűtőben, még finomabb lesz.

Friss paradicsommal  tálalod.

 

A receptet Misha ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc