Tepsis bifsztek hozzávalók:

1 kg marhahátszín

zsír

só, bors

Tepsis bifsztek elkészítése:

Megtisztítjuk a hátszínt a hártyától és a fölösleges zsiradéktól, kerek szeletekre vágjuk, gézbe tesszük és klopfolóval kiverjük.

A géz végét megcsavarjuk, hogy a hús kerek formát kapjon. Egy madzaggal átkötjük, hogy megtartsa az alakját és közben megborsozzuk.

Forró zsírban pirosra sütjük. Ezután kis lángra tesszük, hogy a hús jól átsüljön. Amikor készen van, megsózzuk.

Forrón tálaljuk, egyszerű- vagy tükörtojással a tetején, különböző köretekkel vagy salátával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc