Tepsis burgonya paprikával és hagymával hozzávalók:

8-10 burgonya

2 fej hagyma

3-4 gerezd fokhagyma

3 húsos paprika

50 g zöld olajbogyó

kevés olaj

só, bors, zöldfűszer

juhsajt szórni a tetejére

Tepsis burgonya paprikával és hagymával elkészítése:

Tedd a felszeletelt burgonyákat néhány evőkanál forró olajba, majd add hozzá a nagyobb darabokra aprított hagymát és a kockákra vágott paprikát.

Add a zúzott vagy szeletekre vágott fokhagymát is a burgonyához. Tedd sülni a sütőbe közepes hőfokra, időnként megkavargatva.

A vége felé add hozzá a felszeletelt olajbogyókat is.

Végül sózd, borsozd és szórd meg a felaprított zöldfűszerrel.

Ha magában tálalod, morzsolhatsz juhsajtot a tetejére.

Tálalhatod sajt nélkül, sütőben sült combokkal, esetleg párolt brokkolival.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc