Tepsis disznókaraj burgonyával hozzávalók:

sertéskaraj

olaj

liszt

tejföl

tej

tojás

sajt

burgonya

só, bors

zsemlemorzsa

Tepsis disznókaraj burgonyával elkészítése:

Párold meg a karajt 0,75 dl olajban és 1 dl vízben, amíg meg nem pirul.

Oldd fel a lisztet 1 dl hideg vízben, adj hozzá 0,5 dl felmelegített olajat, tejet és 15 percre tedd oda főni, közben pedig folyamatosan kavargasd.

Miután kihűlt, add hozzá a tojásokat, borsot, sót, valamint a burgonyát, majd helyezd bele az egészet egy olajjal kikent és zsemlemorzsával bélelt tepsibe.

Szórd meg reszelt sajttal, majd körülbelül 25 percre tedd be a sütőbe.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc