Tepsis sült hal krumplival hozzávalók:

tőkehal filé

fokhagyma

oliva olaj

krumpli

bors

petrezselyemzöld

Tepsis sült hal krumplival elkészítése:

Egy tepsibe olívaolajat öntöttem, hagymát tettem rá, aztán a halat (tőkehal filét). A halra egy mártást öntöttem, ami fokhagymából, sóból, kis oliva olajból és vízből készült. Vékonyra szeletelt krumplival borítottam be, megszórtam sóval, borssal, petrezselyemzölddel és (ismét) olívaolajat öntöttem rá. Befedtem és sütőbe raktam.

Kb. negyed órá múlva levettem róla azt, amivel befedtem, majd hagytam megpirulni.

Puliszkával, fokhagymaszósszal és tejföllel tálaltam.

A receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc