Tofuval töltött gombafejek hozzávalók:
16 nagyobb gomba
1 csokor nagyobb hagyma
200 g tofu
3 paradicsom
3-4 szál zöld foghagyma
1 kiskanál őrölt köménymag
50 ml olaj
só
bors
Tofuval töltött gombafejek elkészítése:
Mossuk meg a gombát, szedjük le a szárait és aprítsuk fel azokat.
Pároljuk meg a felaprított gombaszárakat az apróra vágott hagymával és fokhagymával.
Adjuk hozzá a nagy lyukú reszelőn lereszelt tofut, a köménymagot és a felkockázott (hámozott) forrázott paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és töltsük meg vele a gombafejeket.
Tegyük a töltött gombákat mély tepsibe és süssük meg előmelegített sütőben.
Süssük megfelelő tűzön kb. 10 percet.
Tálald melegen, személyenként 4 gombát szervírozz.
0 hozzászólás